‘André Hazes heeft opnieuw tattoo voor Monique laten zetten’

‘André Hazes heeft opnieuw tattoo voor Monique laten zetten’

O nee… Alsof zo’n relatiebreuk nog niet pijnlijk genoeg is, weet Privé ook nog effe te melden dat André Hazes met een permanente reminder rondloopt. Hij liet volgens het blad namelijk pas nog een tattoo ter ere van zijn verloving met Monique Westenberg zetten!

André Hazes en Monique zijn uit elkaar

André Hazes en Monique Westenberg gingen vorige week uit elkaar. Daarmee werd er natuurlijk ook een streep door het geplande huwelijk gezet. Dat is niet alleen emotioneel pijnlijk, maar mogelijk ook fysiek! André schijnt namelijk de datum van de dag waarop hij Monique ten huwelijk (12/12) vroeg te hebben laten tatoeëren in zijn nek…

‘Liefdestattoo’

Privé stelt de ‘liefdestattoo’ op camera vastgelegd te hebben. Het gaat volgens het blad om een tattoo met een doorsnee van zo’n 10 centimeter, die André vorige maand heeft laten zetten, vlak voordat het verloofde stel naar Bonaire vloog… Eerder zette André trouwens ook al eens een tatoeage ter ere van Monique. Die liet hij echter weglaseren toen hun relatie voor de eerste keer strandde en de zanger verkering kreeg met Bridget Maasland. Of de Hazes-telg nu weer naar de laser grijpt, is niet bekend.

Ondanks dat we natuurlijk ook best benieuwd zijn naar die tatoeage vinden we het veel fijner om te horen dat André en zijn kleine zoontje Dré inmiddels weer herenigd zijn. Misschien het eerste teken dat de rust – ondanks alle roddels en geruchten – weer voorzichtig terugkeert in het leven van de zanger.

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 0 / 5. 0

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

Menu