Skinclinic

Westerkade 3, 9718 AN Groningen, Nederland
3 Westerkade Groningen Groningen 9718 AN NL

Geen nood! SkinClinic werkt voor tattoo verwijdering samen met Laserclinic Groningen, te vinden op de Rademarkt 2. Met de Quanta Plus C is het mogelijk om ongewenste tatoeages of permanente make-up veilig en zonder littekenvorming of huidbeschadigingen te verwijderen/te vervagen.

De De Quanta Plus C is een top kwaliteit Nd Yag Q switch laser met 3 golflengtes voor de verwijdering van alle kleuren inkt! Ook groen en blauw tinten die niet met traditionele tattoo lasers kunnen worden verwijderd.

Wilt u uw tattoo verwijderen in Groningen? Bij Yvonne Austin bent u aan het goede adres.

Plaats een bericht als gast door de velden hieronder in te vullen of als u al een account hebt.
Naam*
E-mail*
Website
Message*
Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Final-Logo-Laser-Clinic.jpeg
Westerkade 3, Groningen, Nederland 0 km

Er kan een verdovende crème worden gebruikt, maar meestal is dit niet nodig. Er wordt behandeld met een handstuk, dat ervoor zorgt dat de laserbundel op de juiste afstand op de huid terechtkomt.

Dit voelt als een tik en warmte. Het behandelde pigment kleurt direct wit (dit heet ‘laser snow’ en duidt op verhitting en vergruizing van het pigment). Het pigment wordt afgebroken tot kleine deeltjes, die door het lichaam worden afgevoerd via het lymfesysteem.

Westerkade 3, 9718 AN Groningen, Nederland 0 km

Er kan een verdovende crème worden gebruikt, maar meestal is dit niet nodig. Er wordt behandeld met een handstuk, dat ervoor zorgt dat de laserbundel op de juiste afstand op de huid terechtkomt.

Dit voelt als een tik en warmte. Het behandelde pigment kleurt direct wit (dit heet ‘laser snow’ en duidt op verhitting en vergruizing van het pigment).

Het pigment wordt afgebroken tot kleine deeltjes, die door het lichaam worden afgevoerd via het lymfesysteem.

Westerkade 3, 9718 AN Groningen 0 km
Westerkade 17, 9718 AS Groningen 0.12 km
Tattoo Ben.png
Folkingestraat 9B, 9711 JS Groningen, Nederland 0.41 km

Ben je geïnteresseerd in een tatoeage? Heb je al een tatoeage of wil je er graag meer? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Traditioneel, japans, dotwork of een andere stijl, groot of klein, alles is welkom. Graag help ik jou verder met je nieuwe tatoeage.

Ongeacht de stijl, uitgangspunt bij het ontwerpen en maken van jouw tatoeage is dat het een houdbare tatoeage wordt. Dit betekent dat jouw tatoeage zo goed mogelijk de tand des tijds kan doorstaan en deze op een latere leeftijd nog steeds een goede en zichtbare tatoeage is.

De meeste tatoeages worden op maat gemaakt voor de klant. Een overleg hiervoor in persoon is daarvoor de beste manier. Ik werk in een privé studio, wat inhoudt dat je ook voor het bespreken van jouw tatoeage een afspraak moet plannen.

Tainted Love Tattoo.png
Gedempte Zuiderdiep 105, 9711 HD Groningen, Nederland 0.45 km

15 Jaar internationale ervaring,

100% Hygienisch,

Fine Line Tattooing.

Tattoo Saunders.jpg
Gelkingestraat 14, Groningen, Nederland 0.71 km

Wij werken met en zonder afspraak en zijn goedgekeurd door de GGD.

Herestraat 106, Groningen, Nederland 0.77 km

Een ‘’verse’’ tatoeage (niet ouder dan zes maanden) kan nog niet behandeld worden, omdat de huid eerst volledig hersteld moet zijn.

Het verwijderen van een tattoo wordt gedaan met een laserbehandeling. Momenteel wordt vooral de Q-switched laser gebruikt. Dit is een smalle laser, waarmee precies gewerkt kan worden. Het belangrijkste voordeel van deze laser is het korte pulserende vermogen, wat zorgt voor opwarming van de inkt en minimale opwarming van de huid. De huid wordt dus zo min mogelijk blootgesteld aan warmte, om littekenvorming en pigmentatievorming te voorkomen. De afgebroken inkt wordt door het lichaam opgenomen en via natuurlijke wegen uitgescheiden (urine).

Voor het verwijderen van een tattoo is geduld vereist. Gemiddeld zijn voor het geheel verwijderen van een tattoo 8 tot 12 behandelingen nodig. Tussen deze behandelingen moet je zo’n 10 weken wachten, zodat de huid goed kan herstellen voordat de nieuwe laserbehandeling gestart wordt. Ook de verbrijzelde inkt kan niet sneller dan in zes tot acht weken door het lichaam verwijderd worden. Het heeft dus geen zin om de behandelingen sneller achter elkaar uit te voeren.

Naast de Q-switched laser zijn ook zogenaamde picoseconde lasers in opkomst. Bij picoseconde lasers, zoals de PicoWay, is de laserpulse 100 keer korter dan die bij de Q-switched lasers. Hierdoor zou de kans op verbranding en pigmentatie van de huid kleiner moeten worden.

Uit onderzoek blijkt dat met een picoseconde laser vaak in veel minder sessies (soms zo weinig als 1 of 2 sessies, meestal 5 tot 6 sessies) een beter effect kan worden bereikt dan bij de traditionele Q-switched laser. Vooral tatoeages met daarin de kleuren groen en blauw zijn in potentie een stuk makkelijker te verwijderen.

Tattoo Blitzz.png
Poelestraat 45, 9711 PK Groningen, Nederland 0.96 km

Tattoo

Een tattoo laten zetten bij Blitzz kan in elke gewenste stijl. Alles gaat in overleg, om samen tot het mooiste ontwerp te komen. We gebruiken de beste inkt voor de mooiste kleuren en het “zwartste” zwart.

Piercing

Van oorbel tot dermal anchor, van tong tot industrial. Bij Blitzz zetten we het allemaal, alles op de meest hygiënische en professionele wijze. Ook voor een mooi sieraad ben je bij Blitzz aan het juiste adres.

Professioneel

Bij Blitzz hanteren we de officiële richtlijnen van de GGD. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Onze manier van werken is vakkundig, professioneel en hygiënisch.

280319-logo-nm-1.png
Steentilstraat 34, Groningen, Nederland 0.98 km

Het verwijderen van tatoeages gebeurt met behulp van de pigmentlaser. Onze Q-switched Nd yag laser produceert een zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (532 tot 1064 nm).

Deze lichtbundel gaat door de bovenste huidlaag heen en bereikt op ongeveer 1,5 à 2mm diepte de ingekapselde inkt. De zeer korte laser impuls veroorzaakt een explosie van energie in de inkt van de tatoeage waardoor alléén de inkt opgewarmd wordt.

Door het “laser shot” wordt de inkapseling van de inktdeeltjes opengebroken, de inktdeeltjes worden hierdoor steeds verder vergruist in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte inktdeeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd.

Da Tonk Tattoo.png
Nieuwe Boteringestraat 92, 9712 PS Groningen, Nederland 0.98 km

Een tatoeage is een persoonlijk iets. Een tatoeage moet passen bij de persoon, goed passen op het lichaam en uniek zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in eigen designs. Door overleg, het bespreken van mogelijkheden en wensen kunnen we tot een ontwerp komen dat passend is voor u.

Om tot een dergelijk ontwerp te komen is het handig om een goed idee te vormen van wat u wilt. Om ons een idee te geven van de dingen die u mooi vindt, kunt u afbeeldingen of zelfs eigen tekeningen meenemen, ook als u totaal geen tekentalent heeft. Het geeft ons een idee vanuit waar we kunnen starten en in welke richting wij onze ontwerpen kunnen sturen.

Parkweg 147, 9727 HB Groningen 0.99 km
tattoostudio2222.png
Nieuwe Ebbingestraat 97, 9712 NH Groningen, Nederland 1.07 km

Tattoo studio 2222 in Groningen is een professionele en gespecialiseerde tattoo studio. Wij staan voor kwaliteit en werken daarom alleen met de beste artiesten en materialen. Wij maken onze ontwerpen en tattoos op maat voor elke klant. Heb je een leuk idee of ontwerp, kom dan langs bij ons in de shop. In onze studio werken we met vaste, en verschillende internationale ‘gast’ artiesten die bij ons komen tatoeëren. Wij zijn GGD goedgekeurd.

Marcellus Emantslaan 1a, 9721 TK Groningen, Nederland 2.79 km

Het verwijderen van de tatoeage gaat tegenwoordig door middel van geavanceerde lasertechnieken. Met een minimum aan pijn, ongemak en bijwerkingen.

Wetenschappelijk gezegd werken de lasers volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De laser ( light amplification by stimulating emission of radiation ) geeft een zeer smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie te richten is. Door een zeer korte puls te gebruiken zal het laserlicht een soort explosie van energie laten ontstaan in de inkt van de tatoeage.

De inktdeeltjes zullen steeds kleiner worden, totdat ze uiteindelijk zo klein zijn dat ze ofwel door het lichaam zelf afgevoerd worden ( via de macrophagen, het lichaamseigen opruimsysteem ) ofwel niet meer zichtbaar zijn. Er wordt geen weefsel verbrand of weggesneden. Deze derde generatielasers beschadigen de huid niet. In enkele gevallen ontstaat er een (tijdelijke) verkleuring van de huid, maar deze zal zich herstellen.

VPNOORD-CENTER-DEF-trans.png
Ter Borchlaan 40, Eelderwolde, Nederland 3.54 km

Na het reinigen van de huid en het beschermen van de ogen worden er met de laser, laserpulsen afgeschoten op de tatoeage.

Omdat de laserflits alleen door de inktdeeltjes wordt geabsorbeerd, tast de behandeling het omliggende weefsel niet aan. Heel soms verandert de tatoeage-inkt onder invloed van het laserlicht van kleur en is in dat geval moeilijk te verwijderen. Ook dan wordt de huid of de gezondheid niet aangetast en is de behandeling dus veilig.

Meteen tijdens de behandeling kan er wat roodheid en lichte zwelling optreden. Dit neemt in de dagen na de behandeling langzaam af.

U draagt tijdens de behandeling een speciale Laserbril om uw ogen tegen het felle licht te beschermen. De behandelingen zijn over het algemeen goed vol te houden maar bent u bang dat u gevoelig reageert dan kunt u van te voren een verdovingscreme aan uw huisarts vragen (Emla of Lidocaïne creme).
De behandeltijd is afhankelijk van het te behandelen oppervlakte.
Gedurende een paar uur na de behandeling kan er een zonnebrandachtig gevoel in de huid aanwezig zijn. U mag koelen met een coldpack.

VPNOORD-CENTER-DEF-trans.png
Ter Borchlaan 40, Eelderwolde, Nederland 3.54 km

De energie van de laser breekt de kapsels open en laat de inktdeeltjes in microscopisch kleine deeltjes uit elkaar vallen. Vervolgens worden de inktdeeltjes door het afweersysteem (de witte bloedlichaampjes) van het lichaam afgevoerd.

Via de nieren verlaten ze het lichaam. Aangezien het in de meeste gevallen om grote hoeveelheden inkt gaat, kan het lichaam een tatoeage niet in één keer afbreken en zijn meerdere behandelingen nodig.

42Tattoo.png
Bieslookstraat 31, Groningen, Nederland 3.55 km

Mijn naam is Ellen en in Groningen run ik mijn studio voor tatoeage en permanente make-up.

Ik werk veelal op afspraak waardoor er veel privacy en rust is in de studio. Hierdoor is er alle aandacht voor de klant en kan er in alle rust en met de nodige persoonlijke aandacht gewerkt worden.

Dus zoek je een plek waar de tijd voor je genomen wordt, waar niet iedereen binnen komt lopen, waar persoonlijke aandacht gegeven wordt aan jou en jouw ontwerp en waar je gewoon een eerlijke prijs betaald voor je tatoeage of pmu, dan ben je bij 42Tattoo aan het goede adres.

Inloop is wel mogelijk maar een afspraak is zeker aan te raden om teleurstelling te voorkomen en de zekerheid te hebben dat ik echt even de tijd voor je heb.

Rondgang 99, Assen, Nederland 24.18 km

Een tatoeage verwijderen kan op verschillende manieren. Als je snel een tattoo wilt laten verwijderen zonder dat er een litteken of grijze waas achter blijft dan is dat alleen mogelijk in een kliniek die werkt met ervaren huidtherapeuten of artsen die gebruik maken van de nieuwste kostbare picolasers zoals de Picoplus4.

Deze picolaser kan supersnel alle kleuren tatoeages verwijderen.

Tattoo Bart.jpg
Kerkstraat 8, 9663 CB Nieuwe Pekela, Nederland 31.3 km

All Round Tattoo Studio

-Traditioneel
-Japans
-Black and Grey
-Dot work
-Whip Shading
-Realistisch
-Portret
-Color
-Maori / Polynesisch
-Freestyle Art

Raadhuisstraat 1, 8932 GX Leeuwarden 50.65 km
Rengerslaan 1, 8917 DD Leeuwarden 50.68 km
HuidtherapieAlderslogosmall.png
Fonteinland, 8913 CV Leeuwarden 51.53 km

Huidtherapie Alders behandelt huidproblemen met behulp van gespecialiseerde kennis, persoonlijke begeleiding en verzorging op maat.

Voor deskundig advies en een gepaste behandeling van jouw huid, ben je van harte welkom in onze praktijk in Leeuwarden.

Onze gediplomeerde huidtherapeuten geven jouw huid graag de aandacht die het verdient.

Bilderdijkstraat 1, 8914 AB Leeuwarden 52.26 km
Vlist 7, 8032 BE Zwolle 82.48 km
Schuttevaerkade 80, Zwolle, Nederland 83.9 km

Het verwijderen van de tatoeage gaat tegenwoordig door middel van geavanceerde lasertechnieken. Met een minimum aan pijn, ongemak en bijwerkingen.

Wetenschappelijk gezegd werken de lasers volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De laser ( light amplification by stimulating emission of radiation ) geeft een zeer smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie te richten is. Door een zeer korte puls te gebruiken zal het laserlicht een soort explosie van energie laten ontstaan in de inkt van de tatoeage.

De inktdeeltjes zullen steeds kleiner worden, totdat ze uiteindelijk zo klein zijn dat ze ofwel door het lichaam zelf afgevoerd worden ( via de macrophagen, het lichaamseigen opruimsysteem ) ofwel niet meer zichtbaar zijn. Er wordt geen weefsel verbrand of weggesneden. Deze derde generatielasers beschadigen de huid niet. In enkele gevallen ontstaat er een (tijdelijke) verkleuring van de huid, maar deze zal zich herstellen.

Schuttevaerkade 80, 8021 DB Zwolle 83.9 km
Wilhelminasingel 9, 8011 SJ Zwolle 84.29 km
logo_Huidkliniek_Twente.png
Bornerbroeksestraat 36, Almelo, Nederland 96.51 km

Heeft u spijt van uw tattoo of permanente make up? Bij ons kunt u terecht voor de meest effectieve manier van tatoeage verwijderen in het gezicht of op het lichaam door middel van de nieuwe PiQo4 Picolaser.
Deze laser is momenteel de snelste op de markt en heeft net als onze andere lasers een FDA goedkeuring voor het veilig verwijderen van tatoeages.

Zilvermeeuw 1, Almelo, Nederland 97.89 km

Het verwijderen van tatoeages gebeurt met behulp van de pigmentlaser. De TattooStar Effect Combo pigmentlaser heeft een korte pulsduur waardoor het gemakkelijk inkt kan verwijderen.

Met deze laser kunnen we op meerdere golflengten werken, waardoor zowel oppervlakkig als diep gelegen pigment te behandelen is. Daarom is het nu ook mogelijk om gekleurde tatoeages met succes te verwijderen.

De zeer korte laserpuls veroorzaakt een explosie van energie in het pigment waardoor het pigment opgewarmd wordt en uiteenvalt in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd waardoor de verkleuring zal verminderen.

Toon 30 resultaten
Menu