Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Beneluxlaan 575, 1363 BJ Almere
Kerklaan 59, 7311 AE Apeldoorn
Hekelstraat 5, 1811 BL Alkmaar
Verspronckweg 93, 2023 BC Haarlem
Zwaansvliet 5, 1081 AP Amsterdam
tattoo ron venlo.jpg
Heilige Geeststraat 21, 5911 JA Venlo, Nederland

Ron, geboren in 1967 in Venlo.
Ben in 1986 via Tony van tattoo 80 uit Eindhoven in contact gekomen met de tattooscene en ben toen met een paar eigengemaakte machines aan de slag gegaan en heb mij het vak zelf aangeleerd.
Hierdoor kon ik halverwege jaren 90 mijn beroep als metaalgieter aan de wilgen hangen en ben toen voor mijn beroep gaan tatoeëren.

Heb tot eind jaren 90 een shop in Venlo gehad en heb daarna een aantal jaren als gast tatoeëerder gewerkt in een aantal shops.
Vanaf 2007 ben ik weer naar Venlo terug gekeerd en heb daar in het centrum een kleine maar vooral gezellige shop geopend.

Schoolstraat 32, 2251 BJ Voorschoten

Hoe gaat het verwijderen van tattoo inkt in zijn werk ?

Al Je wensen worden uitvoerig besproken met onze tattoo artiesten en Sandra, onze specialiste in tattoo remover. Er wordt met een speciale lichaamseigen remover vloeistof over de bestaande tattoo getatoeerd.

Deze vloeistof zorgt ervoor dat de onderhuidse inkt via een korst, die op de tattoo ontstaat, uit de huid verdwijnt.

Het voordeel ten opzichte van verwijdering met laser, is dan ook dat de inkt niet via het bloed in je lichaam kom

Boulevard Heuvelink 28A, 6828 KR Arnhem
tattoonomore-afspraak-maken.png
Oudedijk 400, Rotterdam, Nederland

Het lasercentrum is al sinds 1994 het vertrouwde adres om een tattoo te verwijderen. Daarmee zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook één van de grootste.

De Picosure en Pico Discovery zijn de laatste ontwikkelingen op lasergebied. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die deze combinatie van beide lasers in huis heeft. Daarmee kunnen we oprecht garanderen dat we de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden die op dit moment mogelijk is.

Garietstraat 203, 3813 BL Amersfoort
VPNOORD-CENTER-DEF-trans.png
Ter Borchlaan 40, Eelderwolde, Nederland

Na het reinigen van de huid en het beschermen van de ogen worden er met de laser, laserpulsen afgeschoten op de tatoeage.

Omdat de laserflits alleen door de inktdeeltjes wordt geabsorbeerd, tast de behandeling het omliggende weefsel niet aan. Heel soms verandert de tatoeage-inkt onder invloed van het laserlicht van kleur en is in dat geval moeilijk te verwijderen. Ook dan wordt de huid of de gezondheid niet aangetast en is de behandeling dus veilig.

Meteen tijdens de behandeling kan er wat roodheid en lichte zwelling optreden. Dit neemt in de dagen na de behandeling langzaam af.

U draagt tijdens de behandeling een speciale Laserbril om uw ogen tegen het felle licht te beschermen. De behandelingen zijn over het algemeen goed vol te houden maar bent u bang dat u gevoelig reageert dan kunt u van te voren een verdovingscreme aan uw huisarts vragen (Emla of Lidocaïne creme).
De behandeltijd is afhankelijk van het te behandelen oppervlakte.
Gedurende een paar uur na de behandeling kan er een zonnebrandachtig gevoel in de huid aanwezig zijn. U mag koelen met een coldpack.

Kempstraat 207, 2572 GD Den Haag
Soerabajastraat 1, 1335 GT Almere
logo.png
Mary Beystraat 5, Leiden, Nederland

U komt bij onze huidtherapeute op gratis intakegesprek. Zij zal u heel concreet vertellen hoeveel behandelingen u nodig heeft, en hoeveel het gaat kosten. Bel 088-0042703 om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Om online een afspraak te maken klik hier.

Over het algemeen is het zo dat een donkere tatoeage eenvoudiger te verwijderen is dan een lichte tatoeage. Het contrast tussen de kleur van de tatoeage en de huid is dan vaak groter waardoor de energie meer door het tatoeage pigment wordt geabsorbeerd.

Het verwijderen van een tatoeage is verder afhankelijk van de grootte. Een tatoeage van 10x10cm kan in zijn geheel worden verwijderd, hiervoor zijn enekel sessies nodig.

Een grotere tatoeage moet vaak in meerdere delen van enkele sessies behandeld worden.

Het verwijderen van een tatoeage kan in theorie in 4-6 keer. Maar het kan ook zijn dat uw tatoeage veel lichte kleuren bevat en wat groter is, dan heeft u meer sessies nodig. Na iedere behandeling ziet u vooruitgang.

Let voor uw keuze voor een kliniek goed op het merk laser (wij werken met de FDA approved Harmony XLi, laser: QSwitched Nd;YAG 1064 & 532) en op de ervaring van de huidtherapeut of arts op dit gebied.

De Clercqstraat 67, 1053 AE Amsterdam
1449649856.png
Angelinapolder 113B, 3825 LX Amersfoort

Clinic Pure is een nieuwe generatie schoonheidssalon die meegaat met de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche.

Kom langs in onze mooie salon gevestigd in Amersfoort winkelcentrum Vathorst.
We zijn zowel overdag als op de avonden geopend en je kan bij ons binnenlopen zonder afspraak “hoe uniek” is dat! Wil je zeker zijn van een plekje dan kan je bij ons ook reserveren, kijk naar onze ruime openingstijden!

Ervaar de ontspanning en geniet van een heerlijk momentje voor jezelf, kijk snel naar onze treatments.

logocream2.png
Grote Markt 117, 1315 JC Almere
logo (1).png
Ezelsveldlaan 51, 2611 RV Delft

Onze studio heeft een vrolijke en gezellige uitstraling. Waarmee wij streven naar een breed publiek, van jong tot oud (let op!! behandeling vanaf 16 jaar, met toestemming vanaf 14 jaar).

Bij ons kunt u terecht voor Tatoeages en (body) piercings, vanaf heden zetten wij ook Intiem piercings. Deze worden alleen gezet op dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur op vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Onze studio is goedgekeurd door en volgens de laatste richtlijnen van de GGD.

We hebben een ruime keuze aan afbeeldingen, neem dan ook de tijd om eens rustig door onze boeken te bladeren. Eigen voorbeelden, ontwerpen etc. kunt u natuurlijk ook meenemen. Heeft u eigen ideeën, maar niks op papier, dan kunnen wij altijd in overleg iets voor u ontwerpen.

Voor het tattoeeren werken wij op afspraak. Alleen voor het piercen kunt u gewoon op de aangegeven dagen binnenlopen (zie openingstijden).

Voor het vastzetten van een afspraak vragen wij altijd een kleine aanbetaling. Om deze reden maken wij ook geen telefonische afspraken, u dient hiervoor altijd even langs te komen. U kunt bij ons ook pinnen. Telefonisch of per mail worden er geen prijsopgaves gedaan, hier moet u voor langskomen.

Mocht u een afspraak willen verzetten dient u dit 24 uur van te voren te doen, anders vervalt uw aanbetaling. Voor het afzeggen van afspraken geven wij geen aanbetaling terug. Wij sturen onze klanten een paar dagen van te voren een herinnerings sms van de afspraak. Mocht dit niet goed gaan is de afspraak altijd zichtbaar op uw afsprakenkaart. Deze sms is een extra dienst die wij verlenen maar u dient zelf de afspraak datum te onthouden.

Bekijk gerust onze website, en tot ziens bij 015Tattoo in Delft.

Vlist 7, 8032 BE Zwolle
Demmersweg 136, 7556 BN Hengelo, Nederland

Het verwijderen van de tatoeage gaat tegenwoordig door middel van geavanceerde lasertechnieken. Met een minimum aan pijn, ongemak en bijwerkingen.

Wetenschappelijk gezegd werken de lasers volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De laser ( light amplification by stimulating emission of radiation ) geeft een zeer smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie te richten is. Door een zeer korte puls te gebruiken zal het laserlicht een soort explosie van energie laten ontstaan in de inkt van de tatoeage.

De inktdeeltjes zullen steeds kleiner worden, totdat ze uiteindelijk zo klein zijn dat ze ofwel door het lichaam zelf afgevoerd worden ( via de macrophagen, het lichaamseigen opruimsysteem ) ofwel niet meer zichtbaar zijn. Er wordt geen weefsel verbrand of weggesneden. Deze derde generatielasers beschadigen de huid niet. In enkele gevallen ontstaat er een (tijdelijke) verkleuring van de huid, maar deze zal zich herstellen.

Maliestraat 18, Utrecht, Nederland

Hoe werkt de tatoeage laserbehandeling?

Voor het verwijderen van tatoeages maken we bij Pour Tous gebruik van de Q-Switched Nd:YAG laser van Alma lasers. Met deze laser schieten wij pulsen tot zo’n 1,5 tot 2 millimeter in de huid, waar de inktdeeltjes van de tatoeage zich bevinden.
De laserpulsen worden omgezet in warmte en zorgen ervoor dat de inktdeeltjes uiteen vallen in nog kleinere nanodeeltjes. Deze kleine inktdeeltjes worden vervolgens door onze eigen afweercellen afgevoerd.
Het proces van afbreken en afvoeren duurt tot wel 8 weken na de laserbehandeling.

Couwenbergstraat 30, Nijmegen, Nederland

Een tatoeage verwijderen kan op verschillende manieren. Als je snel een tattoo wilt laten verwijderen zonder dat er een litteken of grijze waas achter blijft dan is dat alleen mogelijk in een kliniek die werkt met ervaren huidtherapeuten of artsen die gebruik maken van de nieuwste kostbare picolasers zoals de Picoplus4.

Deze picolaser kan supersnel alle kleuren tatoeages verwijderen.

Heubergerstraat 47, 5011 GA Tilburg
Moermanskpad 1, 3067 DG Rotterdam
Herculesplein 379, 3584 AA Utrecht
Heijermansstraat 143A, 1502 DJ Zaandam
logo_white.png
Nijverheidssingel 397, 4811 ZZ Breda

Quality Laser is een professionele laserpraktijk gespecialiseerd in het weg halen van je tatoeage. We zijn gevestigd aan de rand van het centrum in Breda. Je kunt bij ons terecht voor het vervagen of compleet verwijderen van alle soorten tattoo’s. Dus wil je van je tattoo af? Neem dan direct contact op of plan een gratis intakegesprek.

Ons lasercentrum onderscheidt zich door kwaliteit. Dit is terug te vinden in onze medewerkers en apparatuur. We werken met de beste laser apparatuur die er op dit moment beschikbaar is. Dit resulteert in snellere verwijdering en door het gebruik van de Cryo 6 koeler voor, tijdens en na de behandeling zult u minimaal pijn ervaren.

Wilt u meer informatie over de behandeling zelf? Kijk dan op onze behandeling pagina. Overige vragen? Kijk dan eens bij onze meest gestelde vragen, misschien vindt je daar wel het antwoord op je vraag. Zo niet, bel of neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak! Of boek eenvoudig en snel online een afspraak voor een intake via onze afspraakpagina!

Vrijheidslaan 55, 2321 JR Leiden
Winkelcentrum Waldeck, Alphons Diepenbrockhof 73-73A, 2551 KK Den Haag
Noordhollandstraat 71, 1081 AS Amsterdam
Aalsterweg 43, 5615 CA Eindhoven
Wijnhaven 10a, 3011 WP Rotterdam
Zilvermeeuw 1, Almelo, Nederland

Het verwijderen van tatoeages gebeurt met behulp van de pigmentlaser. De TattooStar Effect Combo pigmentlaser heeft een korte pulsduur waardoor het gemakkelijk inkt kan verwijderen.

Met deze laser kunnen we op meerdere golflengten werken, waardoor zowel oppervlakkig als diep gelegen pigment te behandelen is. Daarom is het nu ook mogelijk om gekleurde tatoeages met succes te verwijderen.

De zeer korte laserpuls veroorzaakt een explosie van energie in het pigment waardoor het pigment opgewarmd wordt en uiteenvalt in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd waardoor de verkleuring zal verminderen.

lady luck parlor.jpg
Stationsstraat 26, 6001 CK Weert, Nederland

Tattoo/piercingshop gevestigd in het centrum van Weert.
Voor het aanbrengen van tattoo’s en piercings bent u bij ons aan het juiste adres! Buiten tattoo’s en piercings kunt u bij ons ook terecht voor microdermals, skindivers en stretching. In onze shop vindt ook verkoop plaats van talloze losse sieraden & tunnels.

Voor het aanbrengen van piercings kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Ook wanneer u problemen/vragen heeft met uw piercing kunt u 6 dagen per week zonder afspraak bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Wij tatoeëren enkel op afspraak. Zo hebben we voldoende tijd om een passend ontwerp voor u te maken. Voor een afspraak of informatie over tatoeëren kunt u het beste even bij ons langskomen.

U kunt gewoon bij ons binnen komen voor vragen, wisselen van sieraden of een kijkje nemen in onze shop! Wij piercen al vanaf 30 euro incl. sieraad + verzorging. Voor onze prijzen graag even contact met ons opnemen.

Westerkade 3, 9718 AN Groningen
logo.png
Biltstraat 405, 3572 AV Utrecht, Nederland

Een tatoeage of tattoo is een verfraaiing van het lichaam. Het kan zijn dat je na het zetten van een tatoeage deze toch wilt verwijderen. Het is mogelijk om een tattoo te verwijderen met behulp van een laserbehandeling. Zo hebben wij drie speciale lasers in huis die op verschillende frequenties werken. Op deze manier kunnen we een tatoeage verwijderen, ongeacht de kleur. Een tatoeage verwijderen gebeurt bij Lasercentrum Biltstraat littekenvrij.

Wij hebben 3 lasers in huis van verschillende frequenties om alle kleuren tatoeages littekenvrij te kunnen verwijderen. De tattoo laser geeft een zeer intense korte puls waardoor een soort explosie van energie wordt veroorzaakt in de inkt van de tatoeage. De inkt zal hierdoor in allemaal kleine inktdeeltjes opsplitsen en daardoor kan het lichaam de inktdeeltjes zelf gaan afvoeren. Dit gebeurt door middel van een lichaamseigen functie om afvalstoffen in ons lichaam te verwerken. Tijdens de tattoo weglaseren behandeling wordt de opperhuid gekoeld waardoor het omliggende weefsel wordt gekoeld en hier geen schade kan ontstaan. Na de tattoo laseren behandeling kunnen korstjes of blaartjes ontstaan. De behandelaar zal je tijdens de tattoo laseren behandeling adviseren hoe je dit het beste kan verzorgen.

Kralingseweg 231, Rotterdam, Nederland

U komt bij onze huidtherapeute op gratis intakegesprek. Zij zal u heel concreet vertellen hoeveel behandelingen u nodig heeft, en hoeveel het gaat kosten. Bel 088-0042703 om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Om online een afspraak te maken klik hier.

Over het algemeen is het zo dat een donkere tatoeage eenvoudiger te verwijderen is dan een lichte tatoeage. Het contrast tussen de kleur van de tatoeage en de huid is dan vaak groter waardoor de energie meer door het tatoeage pigment wordt geabsorbeerd.

Het verwijderen van een tatoeage is verder afhankelijk van de grootte. Een tatoeage van 10x10cm kan in zijn geheel worden verwijderd, hiervoor zijn enekel sessies nodig.

Een grotere tatoeage moet vaak in meerdere delen van enkele sessies behandeld worden.

Het verwijderen van een tatoeage kan in theorie in 4-6 keer. Maar het kan ook zijn dat uw tatoeage veel lichte kleuren bevat en wat groter is, dan heeft u meer sessies nodig. Na iedere behandeling ziet u vooruitgang.

Let voor uw keuze voor een kliniek goed op het merk laser (wij werken met de FDA approved Harmony XLi, laser: QSwitched Nd;YAG 1064 & 532) en op de ervaring van de huidtherapeut of arts op dit gebied.

tattoo roel.jpg
Veestraat 6, 6077 GG Sint Odiliënberg, Nederland

meer dan 18 jaar ervaring, passie & perfectionisme

Tattoo Roel is al jaren een groot begrip als het gaat om kwaliteit, hygiëne en professionaliteit in Sint Odilienberg (Limburg), maar ook ver daar buiten. Zijn klanten reiken tot in het verre Duitsland. Tattoo Roel staat altijd klaar om aan al je tatoeage-behoeftes te voldoen.

Op deze website vindt je naast zijn werk ook informatie over het tatoeëren: het kiezen van een ontwerp, jezelf voorbereiden voor een tattoo, de nazorg en niet onbelangrijk de steriliteit. Met een voldoende dosis humor, stelt Roel zijn klanten graag op het gemak.meer dan 18 jaar ervaring, passie & perfectionisme

Tattoo Roel is al jaren een groot begrip als het gaat om kwaliteit, hygiëne en professionaliteit in Sint Odilienberg (Limburg), maar ook ver daar buiten. Zijn klanten reiken tot in het verre Duitsland. Tattoo Roel staat altijd klaar om aan al je tatoeage-behoeftes te voldoen.

Op deze website vindt je naast zijn werk ook informatie over het tatoeëren: het kiezen van een ontwerp, jezelf voorbereiden voor een tattoo, de nazorg en niet onbelangrijk de steriliteit. Met een voldoende dosis humor, stelt Roel zijn klanten graag op het gemak.

durff-logo.png
Jade 240, 3316 LJ Dordrecht

DURFF is een privé tattoo & tattoo removal studio, gevestigd in een mooi pand op bedrijventerrein Dordtse Kil III in Dordrecht.

Er wordt alleen op afspraak en altijd één op één gewerkt. Alle voorbesprekingen en afspraken doen en maken we via Whatsapp, dat scheelt voor beide partijen veel tijd.

Loop je al lange tijd rond met een idee voor een tattoo die je graag wilt laten zetten? Wil je al jaren verlost worden van die lelijke ongewenste tattoo? Stuur dan geheel vrijblijvend een bericht via WhatsApp 0618502412. Je kunt ook de WhatsApp link onderaan de website gebruiken om direct al je vragen te stellen!

Raaks 26, 2011 VA Haarlem
Swammerdamstraat 22, 3817 VR Amersfoort
Ceramlaan 10, Eindhoven, Nederland

Het lasercentrum is al sinds 1994 het vertrouwde adres om een tattoo te verwijderen. Daarmee zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook één van de grootste.
De Picosure en Pico Discovery zijn de laatste ontwikkelingen op lasergebied. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die deze combinatie van beide lasers in huis heeft. Daarmee kunnen we oprecht garanderen dat we de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden die op dit moment mogelijk is.

Toon 1 - 50 of 319 resultaten
Menu