Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Meent 3B, 3011 JA Rotterdam
Logo-Website-Mediderm.png
Anthony Fokkerweg 80, Hilversum, Nederland

De werking van de laserbehandeling kort samengevat.
Bij tatoeage verwijdering wordt uw tatoeage behandeld met zeer snel opeenvolgende laserpulsen met een unieke vierkante puls van ca. 5 mm2. Dankzij de vierkante vorm kan erg nauwkeurig worden gewerkt.

Het laserlicht van de laserpuls gaat door de bovenste huidlaag “epidermis” heen en bereikt op 1,5 tot 2 mm diepte de ingekapselde inkt van de tatoeage. Door een plotselinge energie afgifte wordt de inkt verpulverd in miniscule deeltjes. Deze deeltjes zijn nu klein genoeg om door het lichaam zelf te worden afgevoerd. Dit proces heeft tijd nodig vandaar dat er ca 7 weken tussen iedere behandeling wordt gepland.

Soerabajastraat 1, 1335 GT Almere
logo (1).png
Ezelsveldlaan 51, 2611 RV Delft

Onze studio heeft een vrolijke en gezellige uitstraling. Waarmee wij streven naar een breed publiek, van jong tot oud (let op!! behandeling vanaf 16 jaar, met toestemming vanaf 14 jaar).

Bij ons kunt u terecht voor Tatoeages en (body) piercings, vanaf heden zetten wij ook Intiem piercings. Deze worden alleen gezet op dinsdag en donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur op vrijdag van 10.00 uur tot 15.00 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur. Onze studio is goedgekeurd door en volgens de laatste richtlijnen van de GGD.

We hebben een ruime keuze aan afbeeldingen, neem dan ook de tijd om eens rustig door onze boeken te bladeren. Eigen voorbeelden, ontwerpen etc. kunt u natuurlijk ook meenemen. Heeft u eigen ideeën, maar niks op papier, dan kunnen wij altijd in overleg iets voor u ontwerpen.

Voor het tattoeeren werken wij op afspraak. Alleen voor het piercen kunt u gewoon op de aangegeven dagen binnenlopen (zie openingstijden).

Voor het vastzetten van een afspraak vragen wij altijd een kleine aanbetaling. Om deze reden maken wij ook geen telefonische afspraken, u dient hiervoor altijd even langs te komen. U kunt bij ons ook pinnen. Telefonisch of per mail worden er geen prijsopgaves gedaan, hier moet u voor langskomen.

Mocht u een afspraak willen verzetten dient u dit 24 uur van te voren te doen, anders vervalt uw aanbetaling. Voor het afzeggen van afspraken geven wij geen aanbetaling terug. Wij sturen onze klanten een paar dagen van te voren een herinnerings sms van de afspraak. Mocht dit niet goed gaan is de afspraak altijd zichtbaar op uw afsprakenkaart. Deze sms is een extra dienst die wij verlenen maar u dient zelf de afspraak datum te onthouden.

Bekijk gerust onze website, en tot ziens bij 015Tattoo in Delft.

downtown tattoo studio.jpg
Schaapsloopven 1, 5646 HV Eindhoven, Nederland

Bij ons kunt u terecht voor een originele tattoo. Dit kan een ontwerp van ons zijn, maar kan ook aan de hand van uw eigen ontwerp. Voor informatie en vragen kun je altijd even binnenlopen. De koffie staat klaar!

Tainted Love Tattoo.png
Gedempte Zuiderdiep 105, 9711 HD Groningen, Nederland

15 Jaar internationale ervaring,

100% Hygienisch,

Fine Line Tattooing.

Kapelstraat 66, 4817 NZ Breda
Andy Warholstraat 5, 1328 LA Almere
Schuttevaerkade 80, Zwolle, Nederland

Het verwijderen van de tatoeage gaat tegenwoordig door middel van geavanceerde lasertechnieken. Met een minimum aan pijn, ongemak en bijwerkingen.

Wetenschappelijk gezegd werken de lasers volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De laser ( light amplification by stimulating emission of radiation ) geeft een zeer smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie te richten is. Door een zeer korte puls te gebruiken zal het laserlicht een soort explosie van energie laten ontstaan in de inkt van de tatoeage.

De inktdeeltjes zullen steeds kleiner worden, totdat ze uiteindelijk zo klein zijn dat ze ofwel door het lichaam zelf afgevoerd worden ( via de macrophagen, het lichaamseigen opruimsysteem ) ofwel niet meer zichtbaar zijn. Er wordt geen weefsel verbrand of weggesneden. Deze derde generatielasers beschadigen de huid niet. In enkele gevallen ontstaat er een (tijdelijke) verkleuring van de huid, maar deze zal zich herstellen.

Westplein 6, 3016 BM Rotterdam
Stevinstraat 103, 2587 EC Den Haag
Zandkrab 1, 5658 AH Eindhoven
Herculesplein 271, 3584 AA Utrecht
Broekhovenseweg 235A, 5022 CC Tilburg
Nassaulaan 155, Delft, Nederland

De tatoeage die eens een prachtige versiering of statement was, kan jaren later betekenisloos of misplaatst aanvoelen. Zo’n 85% van de mensen die een tatoeage laat zetten, heeft er later spijt van.
Gelukkig bestaat er een goede techniek om tatoeages te verwijderen of te vervagen. Ook permanente make-up is op deze manier weer ongedaan te maken.

Rijnlaan 61, 3522 BD Utrecht
Bergweg 43A, 3037 EA Rotterdam
Zilvermeeuw 1, Almelo, Nederland

Het verwijderen van tatoeages gebeurt met behulp van de pigmentlaser. De TattooStar Effect Combo pigmentlaser heeft een korte pulsduur waardoor het gemakkelijk inkt kan verwijderen.

Met deze laser kunnen we op meerdere golflengten werken, waardoor zowel oppervlakkig als diep gelegen pigment te behandelen is. Daarom is het nu ook mogelijk om gekleurde tatoeages met succes te verwijderen.

De zeer korte laserpuls veroorzaakt een explosie van energie in het pigment waardoor het pigment opgewarmd wordt en uiteenvalt in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte deeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd waardoor de verkleuring zal verminderen.

logo.png
Biltstraat 405, 3572 AV Utrecht, Nederland

Een tatoeage of tattoo is een verfraaiing van het lichaam. Het kan zijn dat je na het zetten van een tatoeage deze toch wilt verwijderen. Het is mogelijk om een tattoo te verwijderen met behulp van een laserbehandeling. Zo hebben wij drie speciale lasers in huis die op verschillende frequenties werken. Op deze manier kunnen we een tatoeage verwijderen, ongeacht de kleur. Een tatoeage verwijderen gebeurt bij Lasercentrum Biltstraat littekenvrij.

Wij hebben 3 lasers in huis van verschillende frequenties om alle kleuren tatoeages littekenvrij te kunnen verwijderen. De tattoo laser geeft een zeer intense korte puls waardoor een soort explosie van energie wordt veroorzaakt in de inkt van de tatoeage. De inkt zal hierdoor in allemaal kleine inktdeeltjes opsplitsen en daardoor kan het lichaam de inktdeeltjes zelf gaan afvoeren. Dit gebeurt door middel van een lichaamseigen functie om afvalstoffen in ons lichaam te verwerken. Tijdens de tattoo weglaseren behandeling wordt de opperhuid gekoeld waardoor het omliggende weefsel wordt gekoeld en hier geen schade kan ontstaan. Na de tattoo laseren behandeling kunnen korstjes of blaartjes ontstaan. De behandelaar zal je tijdens de tattoo laseren behandeling adviseren hoe je dit het beste kan verzorgen.

Energieweg 9, 3041 JC Rotterdam
VPNOORD-CENTER-DEF-trans.png
Ter Borchlaan 40, Eelderwolde, Nederland

De energie van de laser breekt de kapsels open en laat de inktdeeltjes in microscopisch kleine deeltjes uit elkaar vallen. Vervolgens worden de inktdeeltjes door het afweersysteem (de witte bloedlichaampjes) van het lichaam afgevoerd.

Via de nieren verlaten ze het lichaam. Aangezien het in de meeste gevallen om grote hoeveelheden inkt gaat, kan het lichaam een tatoeage niet in één keer afbreken en zijn meerdere behandelingen nodig.

Wijnhaven 10a, 3011 WP Rotterdam
Vleutenseweg 356, 3532 HV Utrecht
tattoostudio2222.png
Nieuwe Ebbingestraat 97, 9712 NH Groningen, Nederland

Tattoo studio 2222 in Groningen is een professionele en gespecialiseerde tattoo studio. Wij staan voor kwaliteit en werken daarom alleen met de beste artiesten en materialen. Wij maken onze ontwerpen en tattoos op maat voor elke klant. Heb je een leuk idee of ontwerp, kom dan langs bij ons in de shop. In onze studio werken we met vaste, en verschillende internationale ‘gast’ artiesten die bij ons komen tatoeëren. Wij zijn GGD goedgekeurd.

Moermanskpad 1, 3067 DG Rotterdam
Van Baerlestraat 101 hs, 1071 AV Amsterdam
the art studio tattoo.jpg
Kapelstraat 94, 5591 HH Heeze, Nederland

The Art studio is a private studio located in Heeze, in the south of the Netherlands. Rachel and Madeleine focus on one on one client sessions. The atmosphere and design of the space is created to emphasize on the individual and is not a walk-in-shop.

​The Art Studio uses a technique of graphic design on skin, which shows the customers an exact preview of their tattoo, before realizing it.

Stresemannlaan 4, 2037 TH Haarlem
Haringvliet 92A, 3011 TH Rotterdam
Poseidonsingel 43, 1363 TR Almere
Bosscheweg 33, 5015 AA Tilburg
Goudsbloemlaan 87, 2565 CR Den Haag
Voorstraat 47, 3231 BE Brielle
Schoolstraat 32, 2251 BJ Voorschoten

Hoe gaat het verwijderen van tattoo inkt in zijn werk ?

Al Je wensen worden uitvoerig besproken met onze tattoo artiesten en Sandra, onze specialiste in tattoo remover. Er wordt met een speciale lichaamseigen remover vloeistof over de bestaande tattoo getatoeerd.

Deze vloeistof zorgt ervoor dat de onderhuidse inkt via een korst, die op de tattoo ontstaat, uit de huid verdwijnt.

Het voordeel ten opzichte van verwijdering met laser, is dan ook dat de inkt niet via het bloed in je lichaam kom

Ketelboetershoek 3, 7328 JE Apeldoorn
tattoonomore-afspraak-maken.png
Oudedijk 400, Rotterdam, Nederland

Het lasercentrum is al sinds 1994 het vertrouwde adres om een tattoo te verwijderen. Daarmee zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook één van de grootste.

De Picosure en Pico Discovery zijn de laatste ontwikkelingen op lasergebied. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die deze combinatie van beide lasers in huis heeft. Daarmee kunnen we oprecht garanderen dat we de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden die op dit moment mogelijk is.

Jan Pieterszoon Coenstraat 58, 3531 EW Utrecht
Stationsstraat 9, 3201 AS Spijkenisse
Toon 1 - 50 of 319 resultaten
Menu