Rating
Aanbevolen/Niet aanbevolen
Claimed/Unclaimed
Umberstraat 24, 5044 JJ Tilburg
Van Alkemadestraat 1, 2678 VH De Lier
Hendrik Ter Kuilestraat 5, 7547 BB Enschede
Koningsplein 1, 7512 KZ Enschede
Deurningerstraat 23D, 7514 BC Enschede
Händelhof 11, 2402 GT Alphen aan den Rijn
imgbin-big-buddah-tattoo-permanent-makeup-make-up-beauty-others-SjeRXZdzvJu1nJCJsrhy6eAK4.jpg
Dorpsstraat 117A, 2712 AE Zoetermeer

BigBuddah’s original sinds 2009.

Vind het heel belangrijk goed advies te geven betreft ideeën en alle punten van designs en plaatsing te belichten en zo altijd de mensen blij naar huis te sturen.

Vooral thuis in Aziatische pronkstukken, maar hij voelt ook een grote liefde voor realistische, duistere en morbide stijlen!

Uiteraard kun je ook voor meerdere tattoo stijlen bij hem terecht. Hij werkt graag in Black and Grey evenals in kleur.

Krakeendstraat 21, 2492 NP Den Haag
Juan Grisstraat 40, 1328 KA Almere
Bergweg 173, Zeist, Nederland

Een tatoeage verwijderen kan op verschillende manieren. Als je snel een tattoo wilt laten verwijderen zonder dat er een litteken of grijze waas achter blijft dan is dat alleen mogelijk in een kliniek die werkt met ervaren huidtherapeuten of artsen die gebruik maken van de nieuwste kostbare picolasers zoals de Picoplus4.

Deze picolaser kan supersnel alle kleuren tatoeages verwijderen.

Mandenmakerstraat 5, Katwijk aan Zee, Nederland

Uw tattoo verwijderen? We kennen natuurlijk allemaal wel het gezegde ‘bezint eer ge begint’ en dat blijkt juist bij tatoeages wel héél erg toepasselijk te zijn! Bij Beauty Care Nederland kunt u uw tattoo door middel van laser behandelingen veilig en effectief volledig of gedeeltelijk laten verwijderen of laten vervagen voor een cover-up tattoo.

Onze laser behandelingen worden uitgevoerd met de geavanceerde Quanta System Q-Plus C medische laser van het vermaarde technologiebedrijf Quanta System, een belangrijke speler in de wereldwijde markt voor laser technologie. De uiterst geavanceerde laserapparatuur van Quanta System wordt ook gebruikt in ziekenhuizen en medische klinieken.

Broekhovenseweg 235A, 5022 CC Tilburg
Jonker Fransstraat 114a, Rotterdam, Nederland

Een tatoeage verwijderen kan op verschillende manieren. Als je snel een tattoo wilt laten verwijderen zonder dat er een litteken of grijze waas achter blijft dan is dat alleen mogelijk in een kliniek die werkt met ervaren huidtherapeuten of artsen die gebruik maken van de nieuwste kostbare picolasers zoals de Picoplus4.

Deze picolaser kan supersnel alle kleuren tatoeages verwijderen.

Wilhelminasingel 9, 8011 SJ Zwolle
280319-logo-nm-1.png
Steentilstraat 34, Groningen, Nederland

Het verwijderen van tatoeages gebeurt met behulp van de pigmentlaser. Onze Q-switched Nd yag laser produceert een zuivere lichtbundel van een bepaalde golflengte (532 tot 1064 nm).

Deze lichtbundel gaat door de bovenste huidlaag heen en bereikt op ongeveer 1,5 à 2mm diepte de ingekapselde inkt. De zeer korte laser impuls veroorzaakt een explosie van energie in de inkt van de tatoeage waardoor alléén de inkt opgewarmd wordt.

Door het “laser shot” wordt de inkapseling van de inktdeeltjes opengebroken, de inktdeeltjes worden hierdoor steeds verder vergruist in zeer kleine deeltjes. Deze steeds kleiner gemaakte inktdeeltjes worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd.

Kerklaan 59, 7311 AE Apeldoorn
Zadelmakerstraat 44, 1991 JE Velserbroek
cropped-header-logo-groot.gif
Noordhollandstraat 71, Amsterdam, Nederland

Een tatoeage verwijderen kan op verschillende manieren. Als je snel een tattoo wilt laten verwijderen zonder dat er een litteken of grijze waas achter blijft dan is dat alleen mogelijk in een kliniek die werkt met ervaren huidtherapeuten of artsen die gebruik maken van de nieuwste kostbare picolasers zoals de Picoplus4.

Deze picolaser kan supersnel alle kleuren tatoeages verwijderen.

Rozenstraat 7, 2011 LS Haarlem
Laagveen 16, Den Haag, Nederland

De Ecuri Yag Laser is een Q-switched Nidium (ND) Yag Laser die kunstmatig ingebracht pigment (tattoo) en natuurlijke melanine kan verwijderen. Al deze pigmenten worden tot hele kleine stukjes geschoten (gefragmenteerd) door het laser licht. Ecuri Yag Laser is uitgerust met drie lenzen voor de behandeling van zwart koolstofpigment /carbon en donkerbruine – blauwe – rode en oranje kleurstoffen.

Een groot deel van het pigment wordt direct afgestoten tijdens de behandeling. Een deel wordt afgestoten tijdens korstvorming en de wondgenezing. Een deel wordt opgenomen door het lymfesysteem en verlaat zo het lichaam.

In het aantal behandelingen zitten grote verschillen; deze zijn afhankelijk van een amateuristische of professionele tatoeage, de gebruikte kleurstof, de hoeveelheid ingebrachte kleurstof en de persoonlijke constitutie van de huid.

lasercentrum-logo.jpg
Paardeweide 22 a/b, Breda, Nederland

Het lasercentrum is al sinds 1994 het vertrouwde adres om een tattoo te verwijderen. Daarmee zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook één van de grootste.
De Picosure en Pico Discovery zijn de laatste ontwikkelingen op lasergebied. Wij zijn het enige lasercentrum in Europa die deze combinatie van beide lasers in huis heeft. Daarmee kunnen we oprecht garanderen dat we de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden die op dit moment mogelijk is.

Clausplein 2, 5611 XP Eindhoven
Atoomweg 50, 3542 AB Utrecht
Oostplein 146, 3011 KZ Rotterdam
Moskeeplein 1 B, 3531 BX Utrecht
lasercentrum-logo.jpg
Schoutenhoek 82, 2722 CM Zoetermeer

Laser- en huidbehandelingen
Om je beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij onze belangrijkste behandelingen ook in onze vestiging in Zoetermeer aan. Laat daarom hier jouw tatoeage verwijderen of jouw kalknagels behandelen. Als enige kliniek in Nederland beschikken wij over de modernste laserapparatuur.

Dokstraat 257, 6541 EZ Nijmegen
lady luck parlor.jpg
Stationsstraat 26, 6001 CK Weert, Nederland

Tattoo/piercingshop gevestigd in het centrum van Weert.
Voor het aanbrengen van tattoo’s en piercings bent u bij ons aan het juiste adres! Buiten tattoo’s en piercings kunt u bij ons ook terecht voor microdermals, skindivers en stretching. In onze shop vindt ook verkoop plaats van talloze losse sieraden & tunnels.

Voor het aanbrengen van piercings kunt u zonder afspraak bij ons terecht. Ook wanneer u problemen/vragen heeft met uw piercing kunt u 6 dagen per week zonder afspraak bij ons terecht voor vrijblijvend advies.

Wij tatoeëren enkel op afspraak. Zo hebben we voldoende tijd om een passend ontwerp voor u te maken. Voor een afspraak of informatie over tatoeëren kunt u het beste even bij ons langskomen.

U kunt gewoon bij ons binnen komen voor vragen, wisselen van sieraden of een kijkje nemen in onze shop! Wij piercen al vanaf 30 euro incl. sieraad + verzorging. Voor onze prijzen graag even contact met ons opnemen.

Verheeskade 509, 2521 DG Den Haag
Zeelandsingel 40, 6845 BH Arnhem
Wilhelminaplein 17, 5611 HG Eindhoven
Abe Lenstrahof 21, 6833 LT Arnhem
1e Wormenseweg 340, 7333 GZ Apeldoorn
Verspronckweg 93, 2023 BC Haarlem
Marcellus Emantslaan 1a, 9721 TK Groningen, Nederland

Het verwijderen van de tatoeage gaat tegenwoordig door middel van geavanceerde lasertechnieken. Met een minimum aan pijn, ongemak en bijwerkingen.

Wetenschappelijk gezegd werken de lasers volgens het principe van selectieve fotothermolyse. De laser ( light amplification by stimulating emission of radiation ) geeft een zeer smalle intense lichtbundel af, die met grote precisie te richten is. Door een zeer korte puls te gebruiken zal het laserlicht een soort explosie van energie laten ontstaan in de inkt van de tatoeage.

De inktdeeltjes zullen steeds kleiner worden, totdat ze uiteindelijk zo klein zijn dat ze ofwel door het lichaam zelf afgevoerd worden ( via de macrophagen, het lichaamseigen opruimsysteem ) ofwel niet meer zichtbaar zijn. Er wordt geen weefsel verbrand of weggesneden. Deze derde generatielasers beschadigen de huid niet. In enkele gevallen ontstaat er een (tijdelijke) verkleuring van de huid, maar deze zal zich herstellen.

Eikenlaan 13, Ede, Nederland

De werking van de laserbehandeling kort samengevat.
Bij tatoeage verwijdering wordt uw tatoeage behandeld met zeer snel opeenvolgende laserpulsen met een unieke vierkante puls van ca. 5 mm2. Dankzij de vierkante vorm kan erg nauwkeurig worden gewerkt.

Het laserlicht van de laserpuls gaat door de bovenste huidlaag “epidermis” heen en bereikt op 1,5 tot 2 mm diepte de ingekapselde inkt van de tatoeage. Door een plotselinge energie afgifte wordt de inkt verpulverd in miniscule deeltjes. Deze deeltjes zijn nu klein genoeg om door het lichaam zelf te worden afgevoerd. Dit proces heeft tijd nodig vandaar dat er ca 7 weken tussen iedere behandeling wordt gepland.

logocream2.png
Grote Markt 117, 1315 JC Almere
huidzorgklinieken_logo2x-min.png
Biltstraat 405, Utrecht, Nederland

Een tattoo is een verfraaiing van je lichaam, maar soms voelt dat niet zo. Je hebt spijt van een keuze die je in het verleden of recent gemaakt hebt. Je tattoo laten verwijderen is dan een goede optie. Bij Huidzorg Klinieken ben je in ervaren en vertrouwde handen.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het verwijderen van tatoeages in alle soorten, maten en kleuren. Doordat onze huidtherapeuten werken met de meest geavanceerde lasers (en verschillende laserfrequenties) verwijderen we je tatoeage vakkundig en littekenvrij. Huidzorg Klinieken heeft ook de nieuwste soort lasers op het gebied van tatoeageverwijdering in huis; de Picolaser. Hiermee kunnen tatoeages sneller verwijderd worden t.o.v. de traditionele lasers.

Tijdens een 1e gratis en vrijblijvend consult vertelt onze specialist meer over de behandeling. Daarnaast bekijkt ze jouw specifieke situatie. Uiteraard is er volop gelegenheid voor het stellen van al je vragen. Bel, of reserveer direct.

Lage Boog 126, 3824 EG Amersfoort
Laser-oUtilnes.png
Van Woustraat 101H, Amsterdam, Nederland

Tattoo’s verwijderen is ons vak. Zo snel mogelijk en zo veilig mogelijk. Met de beste apparatuur en uitsluitend met ervaren experts die beschikken over de juiste opleidingen. Als enige kliniek in Nederland zijn wij 100% gespecialiseerd in tatoeages verwijderen met de beste picolaser van dit moment, de PicoWay.

Iedere tatoeage is uniek en dat betekent dat een tatoege verwijderen maatwerk is. Waarschijnlijk bent u benieuwd hoeveel behandelingen u nodig zult hebben en of de tatoeage helemaal weg kan. Zelfs met al onze ervaring is het aantal behandelingen helaas beperkt te voorspellen door de verscheidenheid aan factoren (hoeveelheid inkt, diepte van de inkt, locatie, soort inkt etc.). Zie ons ‘veelgestelde vragen’ voor meer informatie hierover. Wel kunnen we u garanderen dat u met de PicoWay het minst aantal behandelingen nodig heeft door de technische superieuriteit van de laser (zie ‘Waarom PicoWay’). Hoeveel van de tatoeage zult u na afloop nog zien? Het merendeel deel van de tatoeages kunnen wij volledig verwijderen dankzij deze nieuwe picoseconde technologie.

Zorg dat u zich goed informeert over de verschillende mogelijkheden en risico’s: er zijn helaas veel goedkope of verkeerde lasers in omloop die zogenaamd tattoos weghalen, maar vooral littekens opleveren. Een tatoeage weglaseren op een veilige manier is uitsluitend mogelijk met picoseconde lasers waarvan de PicoWay de meest geavanceerde en krachtige laser is. Laser A kan met trots zeggen dat er geen enkele littekens zijn ontstaan bij onze vele behandelingen.

Toon 1 - 50 of 319 resultaten
Menu