Duizenden gedupeerden Just Wellness: ‘390 euro voor niks betaald’

Duizenden gedupeerden Just Wellness: ‘390 euro voor niks betaald’

Brandwonden, onderbroken behandelingen en duizenden mensen die waarschijnlijk hun geld kwijt zijn. Het rommelt bij de populaire beautyketen Just Wellness. Afspraken zijn afgezegd, de klinieken zijn dicht en onbereikbaar. RTL Nieuws sprak een aantal gedupeerden. “Ik liep naar buiten met brandwonden in mijn gezicht.”

De keten schoonheidssalons van Just Wellness zit in de financiële problemen. De vestigingen hebben de deuren gesloten en duizenden klanten die vooruit hebben betaald of ontevreden zijn over behandelingen, voelen zich gedupeerd.

‘Uiteindelijk gaan de haartjes wel weg’

Zo ook Mariëlle (28) uit Breda. Zij kocht vorig jaar bij het filiaal in haar woonplaats een pakket van 200 euro voor onbeperkte ipl-behandelingen voor meerdere zones op haar lichaam. “Ik had al vijftien behandelingen gehad, maar zag nog niet echt resultaat. Maar iedere keer zeiden ze: je moet gewoon blijven komen, uiteindelijk gaan de haartjes weg. Of ze zeiden dat ik een moeilijke huid had waardoor het langzamer ging.”

Ondanks het tegenvallende resultaat bleef Mariëlle hoopvol. “Er kwamen daar zoveel klanten, dus ik verwachtte dat het wel goed zou komen. En ik had ook wel verwacht dat er controles zouden zijn op dit soort behandelingen. Ze waren in Breda nog niet zo lang open, dus ik had niet verwacht dat er financiële problemen zouden zijn.”

Extra pakket aangeschaft

Toen een medewerker haar er tijdens haar laatste afspraak op wees dat Just Wellness vanaf 2020 zou stoppen met de onbeperkte pakketten, besloot ze dan ook een extra pakket aan te schaffen. “Ik heb nog eens 190 euro betaald voor een aantal extra zones.”

Ze had dan ook nooit verwacht dat het mis zou lopen. “Maar gisteren had ik mijn behandeling moeten hebben. Ik had een sms’je gekregen waarin die afspraak geannuleerd was, dus ik wilde bellen om een nieuwe afspraak te maken. Maar het nummer was niet meer bereikbaar en de site was uit de lucht. Toen las ik op internet dat ze problemen hadden. Nu heb ik dus 190 euro extra betaald zonder daar ooit een behandeling voor terug te krijgen. En naar dat totaalbedrag van 390 euro kan ik wel fluiten.”

Nog niet failliet

Er gaan geruchten over een faillissement van Just Wellness, maar uit het register van de Kamer van Koophandel en het Centraal Insolventieregister blijkt niet dat een surseance of faillissement is uitgesproken.

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 0 / 5. 0

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

Menu