Ikazia gaat samenwerken met tattoo artist

Ikazia gaat samenwerken met tattoo artist

In het Ikazia Ziekenhuis kunnen patiënten, die als gevolg van borstkanker zijn geopereerd, na een borstreconstructie nu ook tepels laten tatoeëren. Het Rotterdamse ziekenhuis werkt hiervoor samen met Medical Tattoo artist Ralph Moelker, zoon van de in Nederland alom bekende Tattoo Bob. “Dat wij door deze samenwerking zeer realistische 3D-tepeltatoeages aan deze groep vrouwen kunnen aanbieden, is een service vanuit Ikazia en een prachtige aanvulling op onze chirurgie”, aldus plastisch chirurg Dirk Jan van der Avoort.

“Ook uniek is dat de patiënt voor deze behandeling zelf niets hoeft te regelen. Het financiële deel regelt Ikazia via de zorgverzekeraar. Borstkanker is al aangrijpend genoeg. Door onze patiënten op deze manier te ontzorgen, hoeven zij zich alleen maar bezig te houden met hun herstel. Het is heel passend bij ons ziekenhuis”, vult Van der Avoort aan. “Samen zijn we Beter voor Elkaar!”

Om de medische tatoeages bij patiënten in Ikazia te kunnen plaatsen, is TB Medical opgericht. “TB Medical heeft een vergunning van de GGD wat betekent dat wij voldoen aan alle richtlijnen en veiligheidsregels omtrent het plaatsen van medische tatoeages,” aldus Ralph Moelker. “Deze samenwerking is uniek in Nederland aangezien normaliter de pigmentaties worden uitgevoerd door verpleegpersoneel. Bij een borstamputatie blijven de tepels in de meeste gevallen niet gespaard. Wij creëren bij patiënten van wie de tepel is verwijderd een zo realistisch mogelijke tepeltatoeage van hoog artistiek niveau. Door dit te doen, proberen wij vrouwen hun vertrouwen en eigenwaarde voor een deel terug te geven. De reacties zijn tot nu toe erg dankbaar!”, aldus Moelker.

“De tepeltatoeages dragen bij aan mijn gevoel weer vrouw te zijn”

Inmiddels zijn drie patiënten van het Rotterdamse ziekenhuis getatoeëerd. De eerste patiënt in Ikazia bij wie de tepeltatoeage is gezet, is mevrouw Blom. “Mijn wens was om naar de sauna te kunnen gaan zonder aangestaard te worden. Ik wilde niet dat mensen zouden denken: wat heeft zij. En dat is gelukt. Ze lijken nèt echt. Deze tepeltatoeages dragen bij aan mijn gevoel weer vrouw te zijn!”

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 0 / 5. 0

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

Menu