Cosmetique Totale

Veilig je tattoo laseren? Onze huidtherapeuten helpen je graag om je tatoeage te verwijderen. De behandeling met de geavanceerde Picolaser is ook zeer geschikt als je een cover-up wil laten zetten.

Onze HBO huidtherapeuten zijn goed opgeleid en werken met de nieuwste medische apparatuur. Je hoeft dus niet bang te zijn voor littekens, verbrandingen of tegenvallende resultaten. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Dat kan op maar liefst 200 locaties in Nederland!

Tattoo verwijderen

Wil jij veilig en op de best mogelijke manier je tattoo laten verwijderen? Dan ben je bij de marktleider voor het verwijderen van tatoeages aan het juiste adres! Onze medisch specialisten hebben een unieke behandeling ontwikkeld, waarmee we jouw tattoo nog sneller, beter, veiliger én met minder down time kunnen verwijderen.

Sneller resultaat dan met iedere andere laser; tot soms wel de helft minder behandelingen!

Geen littekens
Minder kans op complicaties
Ook voor gekleurde tatoeages
Minder pijnlijk dankzij speciale koeling
Altijd behandeld door hbo huidtherapeut

 1. Home
 2. Laserbehandeling
 3. Cosmetique Totale
Aanbevolen bedrijf: Ja
Bedrijf geclaimd: Ja
Zorgkaart Nederland lid: Ja
Dit bedrijf is geplaatst op: 8 juli 2021

Bedrijfsinformatie Cosmetique Totale

Adres:

Nieuwe klant?
Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. €35,-. Neem contact met ons op via onderstaande buttons of vul het formulier in en onze gediplomeerde huidtherapeuten nemen spoedig contact met je op.

Bestaande klant?
Via onderstaande buttons kun je ons bereiken voor het inplannen van een consult, meer informatie en overige vragen. Of vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoonnummer: 0859022080
E-mail: huidtherapeut@cosmetique-totale.nl
KVK nummer: 56135157
Specialisme: Acne behandeling, Couperose laserbehandeling, Laserontharen, Litteken laserbehandeling, Pigmentvlekken verwijderen, Schimmelnagels, Tattoo laseren
Categorie: Laserbehandeling
Dagen open: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Deel hier uw ervaring met Cosmetique Totale

Jullie geven ons een 5 / 5. 1

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Neem contact op met Cosmetique Totale

Routebeschrijving naar Cosmetique Totale

Adres:

Nieuwe klant?
Als nieuwe klant bieden wij je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. €35,-. Neem contact met ons op via onderstaande buttons of vul het formulier in en onze gediplomeerde huidtherapeuten nemen spoedig contact met je op.

Bestaande klant?
Via onderstaande buttons kun je ons bereiken voor het inplannen van een consult, meer informatie en overige vragen. Of vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk alle klinieken in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Assen, Breda, Bussum, Den Haag, Eindhoven, Emmeloord, Emmen, Enschede, Goes, Groningen, Hengelo, Leeuwarden, Nijmegen, Nijverdal, Rosmalen, Rotterdam, Tilburg, Wageningen, Zeist, Zoetermeer

Geen maps:

Alphen aan den Rijn
Amsterdam Amsterdam
Assen
Breda
Den Haag
Bussum
Eindhoven
Emmeloord
Emmen
Enschede
Goes
Groningen
Hengelo
Leeuwarden
Nijmegen
Nijverdal
Rosmalen
Rotterdam
Tilburg
Wageningen
Zeist
Zoetermeer

Bij Cosmetique Totale hebben wij ook:

Gratis WiFi
Parkeren voor de deur
Wij zijn rolstoel vriendelijk
Luxe wachtruimte

Reviews over Cosmetique Totale lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Cosmetique Totale helpt uw tatoeage te verwijderen

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Bij Cosmetique Totale helpen ze u met het verwijderen van een tattoo

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Bezoek Cosmetique Totale

Iedere tatoeage is anders, daarom krijgt u eerst een persoonlijk behandeladvies met behulp van de zogeheten Kirby-Desai Scale op basis van zes verschillende factoren. Voor elke factor worden punten gegeven die samen het gemiddeld aantal behandelingen bepalen. Hoe hoger de score, hoe meer behandelingen u nodig heeft.

 • Huidtype: Allereerst is uw huidtype van belang. Er zijn 6 verschillende huidtypen, waarvan type I het lichtst gepigmenteerd is en type VI het donkerst. Bij laserbehandelingen geldt dat hoe lichter uw huidskleur is, hoe beter de huid te behandelen is. Voor de verwijdering van een tatoeage op een lichte huid zijn er dus doorgaans minder behandelingen nodig.
 • Plaats van de tatoeage: De plek van de tatoeage speelt ook een belangrijke rol. Hoe verder de tatoeage van het hart ligt, hoe meer behandelingen u nodig heeft. Dit heeft te maken met de afvoer van de inktdeeltjes. Hoe dichter de tatoeage zich bij het hart bevindt, hoe sneller en gemakkelijker de inktdeeltjes afgevoerd kunnen worden. Een behandeltraject van een tatoeage in het gezicht is dus korter dan van bijvoorbeeld een tatoeage op de voet.
 • Hoeveelheid inkt: De door amateurs gezette tatoeages zijn meestal ondiep en er is weinig inkt gebruikt. Professionele tatoeages zijn dieper en er is meer inkt gebruikt. Daardoor zijn er meer behandelingen nodig om de tatoeage te verwijderen. De hoeveelheid inkt is verdeeld in vier categorieën:
  • Amateur (letters, woorden en kleine symbolen)
  • Minimaal (één kleur, eenvoudig ontwerp)
  • Matig (één kleur, complex ontwerp)
  • Aanzienlijk (veelkleurig, complex ontwerp)
 • Aantal lagen: Als er meerdere tatoeages over elkaar heen zijn getatoeëerd, zijn er meer behandelingen nodig. Het aantal benodigde behandelingen hangt ook af van de hoeveelheid inkt die er is gebruikt.
 • Huidstructuur: Een gladde huid zonder littekenvorming is het eenvoudigst te behandelen. Zijn er littekens aanwezig, dan zijn er doorgaans meer behandelingen nodig.
 • Kleuren inkt: U verwacht het misschien niet, maar zwart is de makkelijkste kleur inkt om te verwijderen. Rode pigmenten kunnen daarnaast ook eenvoudig worden verwijderd, maar andere kleuren zoals groen, geel en oranje zijn hardnekkiger. Voor de verwijdering van deze kleuren zijn er meer behandelingen nodig.
Alphen aan den RijnAmsterdamAssenBredaBussumDen HaagEindhovenEmmeloordEmmenEnschedeGoesGroningenHengeloLeeuwardenNijmegenNijverdalRosmalenRotterdamTilburgWageningenZeistZoetermeer

Verwijderen medische tatoeage Cosmetique Totale

Cosmetische tatoeages laten we zetten om ons lichaam te versieren. Medische tatoeages worden gezet om:

 • Kleurverschillen in de huid te verminderen
 • Tepelhoven te reconstrueren na een borstoperatie
 • De plek op het lichaam te markeren, die bestraald moet worden

Deze manier van tatoeëren wordt dermatografie genoemd. Als u niet tevreden bent over de kleur, de vorm of u wilt de tatoeage om een andere reden laten verwijderen, dan is lasertherapie de meest effectieve oplossing.

Wanneer wordt een medische tatoeage geplaatst Cosmetique Totale

 • Tepelhofreconstructie na een borstoperatie
 • Liplijncorrectie bij bijvoorbeeld een hazenlip
 • Wenkbrauwcorrectie bij haaruitval door alopecia areata
 • Hypopigmentatie bij een verstoorde pigmentatie van de huid
 • Littekenverkleuringen
 • Tatoeagepuntjes worden gezet om de plek op het lichaam te markeren, die bestraald moet worden.

Net als Cosmetique Totale hebben wij meer klinieken toegevoegd

de huid kliniek

Aanbevolen kliniek: Nee
Geclaimde kliniek: Ja
Wij helpen jaarlijks duizenden mensen van een cosmetische tatoeage af. Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun tatoeage willen laten verwijderen. Het meest populair is de verwijdering van tatoeages met…
Meer weten

Tattoo Bob

Aanbevolen kliniek: Nee
Geclaimde kliniek: Nee
Het verwijderen van een tattoo is met de huidige lasertechnologie goed mogelijk. Helaas zijn er mensen die om een bepaalde reden spijt hebben van het laten zetten van een tatoeage.…
Meer weten

Kliniek Veldhoven

Aanbevolen kliniek: Ja
Geclaimde kliniek: Nee
De specialisten bij Kliniek Veldhoven maken gebruik van de nieuwste PicoWay lasertechniek of verwijderen uw tattoo operatief. Met deze nieuwste PicoWay laser kan de specialist een tattoo verwijderen of een…
Meer weten
Menu