Kliniek Veldhoven

De specialisten bij Kliniek Veldhoven maken gebruik van de nieuwste PicoWay lasertechniek of verwijderen uw tattoo operatief. Met deze nieuwste PicoWay laser kan de specialist een tattoo verwijderen of een tatoeage laten vervagen zonder littekens achter te laten.

Wij beschikken over verschillende lasersystemen werkend op golflengtes 1064nm, 785nm en 532nm, toegespitst op uw huidtype en inktkleur. Dit garandeert de veiligste en snelste behandeling zonder pigmentverstoring of schade aan uw huid. Voor een tatoeage verwijdering volgens de traditionele Yag Q-swiched lasermethode zijn vaak heel veel laserbehandelingen noodzakelijk, met een lange rustpauzes om de vergruisde inktdeeltjes te laten afvloeien.

Met de PicoWay tatoeage verwijdering wordt dit proces teruggebracht naar een stuk minder behandelingen voor het verwijderen van een tatoeage. Daarnaast is het laseren van groene en blauwe inktkleuren nu nog effectiever te behandelen door de nieuwste golflengte 785nm. Deze unieke golflengte heeft een krachtigere werking dan de golflengte 755nm voor groene en blauwe inktkleur.

De verwijdertijd is naast het gebruik van de type laser afhankelijk van hoe diep de inkt in de huid zit en hoe dik de tatoeage is gezet. Het verwijderen van bijvoorbeeld een cover-up duurt vaak langer, omdat de inktlaag dikker is gezet. Verder spelen de gebruikte inktsoort en de mate waarin de inkt door het lichaam wordt afgevoerd een rol. Na de laserbehandeling treedt er roodheid en zwelling op en voelt het gebied een beetje branderig aan.

 1. Home
 2. Laserbehandeling
 3. Kliniek Veldhoven
Aanbevolen bedrijf: Ja
Bedrijf geclaimd: Nee
Zorgkaart Nederland lid: Ja
Dit bedrijf is geplaatst op: 18 maart 2021

Bedrijfsinformatie Kliniek Veldhoven

Adres:

Bastion 10, 5509 MJ, Veldhoven

Telefoonnummer: 0402954243
E-mail: info@kliniekveldhoven.nl
KVK nummer: 17273457
Specialisme: Laserbehandeling, Tattoo verwijderen
Categorie: Laserbehandeling
Dagen open: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag

Deel hier uw ervaring met Kliniek Veldhoven

Jullie geven ons een 5 / 5. 2

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Neem contact op met Kliniek Veldhoven

Routebeschrijving naar Kliniek Veldhoven

Adres:

Bastion 10, 5509 MJ, Veldhoven

Bekijk alle klinieken in Veldhoven

Bij Kliniek Veldhoven hebben wij ook:

Gratis WiFi
Parkeren voor de deur
Wij zijn rolstoel vriendelijk
Luxe wachtruimte

Reviews over Kliniek Veldhoven lezen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Kliniek Veldhoven helpt uw tatoeage te verwijderen

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Bij Kliniek Veldhoven helpen ze u met het verwijderen van een tattoo

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Bezoek Kliniek Veldhoven

Iedere tatoeage is anders, daarom krijgt u eerst een persoonlijk behandeladvies met behulp van de zogeheten Kirby-Desai Scale op basis van zes verschillende factoren. Voor elke factor worden punten gegeven die samen het gemiddeld aantal behandelingen bepalen. Hoe hoger de score, hoe meer behandelingen u nodig heeft.

 • Huidtype: Allereerst is uw huidtype van belang. Er zijn 6 verschillende huidtypen, waarvan type I het lichtst gepigmenteerd is en type VI het donkerst. Bij laserbehandelingen geldt dat hoe lichter uw huidskleur is, hoe beter de huid te behandelen is. Voor de verwijdering van een tatoeage op een lichte huid zijn er dus doorgaans minder behandelingen nodig.
 • Plaats van de tatoeage: De plek van de tatoeage speelt ook een belangrijke rol. Hoe verder de tatoeage van het hart ligt, hoe meer behandelingen u nodig heeft. Dit heeft te maken met de afvoer van de inktdeeltjes. Hoe dichter de tatoeage zich bij het hart bevindt, hoe sneller en gemakkelijker de inktdeeltjes afgevoerd kunnen worden. Een behandeltraject van een tatoeage in het gezicht is dus korter dan van bijvoorbeeld een tatoeage op de voet.
 • Hoeveelheid inkt: De door amateurs gezette tatoeages zijn meestal ondiep en er is weinig inkt gebruikt. Professionele tatoeages zijn dieper en er is meer inkt gebruikt. Daardoor zijn er meer behandelingen nodig om de tatoeage te verwijderen. De hoeveelheid inkt is verdeeld in vier categorieën:
  • Amateur (letters, woorden en kleine symbolen)
  • Minimaal (één kleur, eenvoudig ontwerp)
  • Matig (één kleur, complex ontwerp)
  • Aanzienlijk (veelkleurig, complex ontwerp)
 • Aantal lagen: Als er meerdere tatoeages over elkaar heen zijn getatoeëerd, zijn er meer behandelingen nodig. Het aantal benodigde behandelingen hangt ook af van de hoeveelheid inkt die er is gebruikt.
 • Huidstructuur: Een gladde huid zonder littekenvorming is het eenvoudigst te behandelen. Zijn er littekens aanwezig, dan zijn er doorgaans meer behandelingen nodig.
 • Kleuren inkt: U verwacht het misschien niet, maar zwart is de makkelijkste kleur inkt om te verwijderen. Rode pigmenten kunnen daarnaast ook eenvoudig worden verwijderd, maar andere kleuren zoals groen, geel en oranje zijn hardnekkiger. Voor de verwijdering van deze kleuren zijn er meer behandelingen nodig.
Veldhoven

Verwijderen medische tatoeage Kliniek Veldhoven

Cosmetische tatoeages laten we zetten om ons lichaam te versieren. Medische tatoeages worden gezet om:

 • Kleurverschillen in de huid te verminderen
 • Tepelhoven te reconstrueren na een borstoperatie
 • De plek op het lichaam te markeren, die bestraald moet worden

Deze manier van tatoeëren wordt dermatografie genoemd. Als u niet tevreden bent over de kleur, de vorm of u wilt de tatoeage om een andere reden laten verwijderen, dan is lasertherapie de meest effectieve oplossing.

Wanneer wordt een medische tatoeage geplaatst Kliniek Veldhoven

 • Tepelhofreconstructie na een borstoperatie
 • Liplijncorrectie bij bijvoorbeeld een hazenlip
 • Wenkbrauwcorrectie bij haaruitval door alopecia areata
 • Hypopigmentatie bij een verstoorde pigmentatie van de huid
 • Littekenverkleuringen
 • Tatoeagepuntjes worden gezet om de plek op het lichaam te markeren, die bestraald moet worden.

Net als Kliniek Veldhoven hebben wij meer klinieken toegevoegd

Cosmetique Totale

Aanbevolen kliniek: Ja
Geclaimde kliniek: Ja
Veilig je tattoo laseren? Onze huidtherapeuten helpen je graag om je tatoeage te verwijderen. De behandeling met de geavanceerde Picolaser is ook zeer geschikt als je een cover-up wil laten…
Meer weten

de huid kliniek

Aanbevolen kliniek: Nee
Geclaimde kliniek: Ja
Wij helpen jaarlijks duizenden mensen van een cosmetische tatoeage af. Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun tatoeage willen laten verwijderen. Het meest populair is de verwijdering van tatoeages met…
Meer weten

Tattoo Bob

Aanbevolen kliniek: Nee
Geclaimde kliniek: Nee
Het verwijderen van een tattoo is met de huidige lasertechnologie goed mogelijk. Helaas zijn er mensen die om een bepaalde reden spijt hebben van het laten zetten van een tatoeage.…
Meer weten
Menu