Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Het laten verwijderen van een tattoo is niet onmogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om een tatoeage waar je spijt van hebt, weg te laten laseren. In haar nieuwste vlog laat Monica weten spijt te hebben van de tatoeage die ze in haar nek heeft laten zetten: “Het laatste jaar is-ie me echt mega gaan irriteren. Iedere keer als ik een foto zie van mezelf bewerk ik de foto zodat je tattoo niet ziet. Ik wil mijn haar ook oprecht niet in een staart dragen, omdat ik mezelf zo erger aan dat lelijke ding in mijn nek,” vertelt Monica. “Het is tijd dat-ie weggaat. Eigenlijk heb ik dat met bijna al mijn tatoeages. Als ik nu in mijn vingers zou kunnen knippen, dan zou ik ze allemaal willen laten verdwijnen.”

Toch vindt de vlogster het niet de moeite waard om alle tatoeages – en dat zijn er nogal wat te laten weglaseren. “Ik laat nu twee kleintjes (de nektattoo en een tattoo op haar vinger die ze ooit samen met ex-vriend Lars Veldwijk liet zetten, red.) weglaseren en dat is zo gebeurd. Maar ik vind het te pijnlijk om alles aan te pakken,” aldus Monica. Ook laat ze weten dat elke tatoeage wel een bijzondere herinnering met zich meebrengt.

Artikel door: Glamour
Foto door: Youtube / Monica Geuze

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 5 / 5. 1

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

‘André Hazes heeft opnieuw tattoo voor Monique laten zetten’

Menu