Nieuw in Helmond! Margot runt Skin-Fixers: ‘Ik wil tatoeages verwijderen betaalbaarder maken!’

Nieuw in Helmond! Margot runt Skin-Fixers: ‘Ik wil tatoeages verwijderen betaalbaarder maken!’

Margot Bertels opende onlangs een nieuw bedrijf in Helmond: Skin-Fixers. In de zaak doet ze onder andere laserbehandelingen om tattoos te verwijderen. Het idee kwam van haar man Ricardo, die eigenaar is van Tattoo Huis Helmond.

Werken met partner
Margot en Ricardo gaan voor het eerst écht samenwerken. “We zijn nu vijf jaar samen en vormen een heel goed team, niet alleen privé maar ook zeker zakelijk. Hij heeft al bijna drie jaar zijn tattooshop en al die tijd heb ik achter de schermen meegedacht over die zaak. We zijn er dus wel van overtuigd dat het gaat werken.” Samenwerken met je partner, dan ben je dus 24/7 bij elkaar. Zou je denken… Margot: “Nee, dat is niet zo. We hebben een kindje en daarom werk ik alleen op afspraak. In de praktijk ben ik hier dus niet fulltime aan het werk.”

Burn-out
Dit werk is iets heel anders dan Margot is gewend. “Ik heb eigenlijk altijd kantoorbanen gehad waarin ik veel verantwoordelijkheden had. Daardoor kreeg ik twee keer een burn-out. Ik was er klaar mee: de hersens heb ik, maar ik ben gewoon niet voor zo’n baan weggelegd.” Margot ging doen wat ze leuk vond: sporten. Dat doet ze nog steeds, ze geeft bootcamptrainingen in het Warandepark.

Omscholen
“Ik heb geleerd om mijn eigen gevoel te volgen. Toen Ricardo met het idee kwam om medische tattoos te gaan zetten, was ik meteen enthousiast. We besloten samen om het plan uit te breiden en om ook een laserapparaat te kopen. Ik deed een cursus en kan nu tattoos verwijderen en kalknagels en spataders behandelen. Ricardo zet voortaan niet alleen ‘normale’ tatoeages, maar ook medische tattoos voor bijvoorbeeld vrouwen die een borstamputatie zijn ondergaan.”

Gezichtstattoos
“Ik wil de wereld iets mooier maken en iets goeds doen voor andere mensen”, vertelt Margot. “Daarom heb ik bijvoorbeeld contact opgenomen met het UWV, want er zijn veel werkzoekenden die geen baan vinden omdat ze tatoeages hebben in hun gezicht. We willen een paar van die mensen gratis gaan behandelen.”

Het betaalbaar maken van dit soort behandelingen, vindt Margot heel belangrijk. “Ik kijk eigenlijk niet naar prijslijsten van andere klinieken, maar doe wat voor mij goed voelt. Zelf zou ik ook nooit vanaf €50,- per behandeling betalen, dat is gewoon te veel. Zeker wanneer meerdere sessies nodig zijn en het om een kleine tattoo gaat.”

Andere behandelingen
Behalve Margot en Ricardo werken er nog twee andere specialisten bij Skin-Fixers. Yvonne is er voor permanente make-up en Maja geeft massages.

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 0 / 5. 0

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

Menu