Nu ook duidelijke regels voor tattooshops in coronatijden

Nu ook duidelijke regels voor tattooshops in coronatijden

De ‘Belgian Bond of Tattooists’, zeg maar de sectorkoepel van tatoeëerders in ons land, heeft na overleg met de hogere overheid officiële richtlijnen gekregen in de bestrijding van het coronavirus. Hier en daar was wat onduidelijkheid gerezen over het al dan niet sluiten of openen van tattooshops.

Tattooshops mogen van maandag tot vrijdag open blijven en werken enkel op afspraak. Aanvankelijk mochten ze ook op zaterdag openen voor wie een afspraak had, maar dat is intussen bijgesteld. Wie een afspraak heeft op een zaterdag, kan niet meer bij haar of zijn shop terecht. “Drukke momenten in de tattooshops worden zoveel mogelijk afgeraden. Er wordt gevraagd om eventuele klanten over de dag te spreiden, zodat er zo weinig mogelijk contact kan zijn tussen verschillende klanten onderling. Tussen twee tattoobehandelingen of besprekingen zullen artiesten de werkruimte en de ontvangstruimte extra ontsmetten. Dat gebeurt ook na elke behandeling. Shops mogen ook alcoholgels ter beschikking stellen van klanten en nemen, zoals altijd, strenge hygiëne in acht om zichzelf te beschermen.”

Bij (symptomen van) ziekte, zoals worden klanten gevraagd om thuis te blijven. “Ernstig verlieslatende tattoozaken die uit persoonlijke overweging toch willen sluiten, kunnen contact opnemen met hun boekhouder of het sociaal verzekeringskantoor om economische regelingen te treffen.” De koepel BBT betreurt wel dat er te weinig overleg is geweest met de sector.

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 5 / 5. 1

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

Menu