Ook tattooshops krijgen een 4000 euro compensatie (TOGS-regeling)

Ook tattooshops krijgen een 4000 euro compensatie (TOGS-regeling)

Steeds meer bedrijven dus ook tattooshops krijgen de TOGS regeling (beter bekend als de 4000 euro compensatie regeling): Meer bedrijven die door overheidsmaatregelen in de problemen zijn krijgen 4000 euro netto compensatie van de overheid. Het gaat onder meer om contactberoepen (zoals tattooshops), taxibedrijven en tandarts- en fysiopraktijken. Ook kleine mkb-bedrijven die etenswaren aanbieden of toeleveranciers van eet-en drinkgelegenheden en culturele evenementen krijgen steun.

Bekijk hier of jouw tattooshop de juiste SBI code heeft: Tegemoetkoming schade COVID-19. De tegemoetkoming is voor die ondernemers waarvan de hoofdactiviteit overeenkomt met een van de vastgestelde SBI-codes. SBI staat voor Standaard Bedrijfsindeling en de code geeft aan wat de hoofdactiviteit van een bedrijf is. De SBI-code bestaat uit 4 of 5 cijfers. Uw bedrijf moet op 15 maart 2020 met deze hoofdactiviteit ingeschreven staan in het Handelsregister van KVK. U kunt de SBI-code niet met terugwerkende kracht wijzigen om in aanmerking te komen voor de tegemoetkoming.

Die 4000 euro compensatie geeft enig lucht om toch een maand of 1,5 te kunnen rondkomen, afhankelijk wat jouw uitgaves zijn uiteraard.

Behalve uitbreiding van de compensatieregeling van 4000 euro verruimt het kabinet ook een aantal maatregelen waardoor bedrijven makkelijker aan krediet kunnen komen om de crisis uit te kunnen zingen. Het gaat daarbij om verdere uitbreiding van de Garantie Ondernemersfinanciering (GO-regeling) naar 10 miljard euro. Ook gaat de overheid leverancierskrediet herverzekeren tot een bedrag van twaalf miljard euro.

Daarnaast gaat de premie op de verruimde regeling Borgstelling Midden- en Kleinbedrijf (BMKB) omlaag van 3,9 naar 2 procent en gaat het garantiebudget omhoog naar 1,5 miljard. Tegelijkertijd roept het kabinet banken op om zelf te blijven kijken naar de kosten die zij hun klanten in rekening brengen.

Werkgeversorganisaties MKB Nederland en VNO-NCW zijn blij met de maatregelen en stellen dat de overheid ‘witte vlekken in het noodpakket steeds verder invult’. Tegelijkertijd hameren zij erop dat er een vinger aan de pols wordt gehouden: ,,Ondertussen moeten we met elkaar continu blijven werken aan verdere verbeteringen en is het essentieel dat het geld ondernemers ook daadwerkelijk en snel bereikt.”

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 0 / 5. 0

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

Menu