Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS)

Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS)

Het gaat om ondernemers die door de maatregelen van het kabinet om het coronavirus te bestrijden directe gevolgen ondervinden.  Een gedetailleerd overzicht van sectoren is beschikbaar, hier kunt u de lijst met branches en sectoren bekijken.

Het gaat hierbij om ondernemingen die zijn gevestigd buiten de woning. De enige uitzondering vormen eet- en drinkgelegenheden, bijvoorbeeld een café waar de eigenaar, huurder of pachter boven woont.

Welke uitbreiding van het aantal sectoren is er gemaakt?

Het kabinet heeft 7 april 2020 besloten (om vanaf 15 april) meer sectoren onder de TOGS-regeling te laten vallen. Contactberoepen als tattooshops vallen er nu ook onder. Eerder was dat niet zo, omdat ze geen specifieke code in het Handelsregister hadden, Ook vallen kleinere MKB-winkeliers in voedsel en dienstverlening (zoals taxi’s, maar ook niet-gecontracteerde zorg zoals fysiotherapeuten en tandartsen) en leveranciers van cafés en restaurants en evenementen nu onder de regeling. De definitieve lijst en de aanvraagprocedure staan op rvo.nl/tegemoetkomingcorona.

Staat uw sector niet op de lijst? Dan komt uw sector of onderneming mogelijk in aanmerking voor een andere vorm van uitzonderlijke financiële steun van het Kabinet: zoals de tijdelijke regeling tegemoetkoming loonkosten (NOW) of extra ondersteuning voor zzp’ers. Ook kunnen bedrijven een beroep doen op de diverse belastingmaatregelen en verruimde mogelijkheden voor overbruggingskredieten. Kijk hier voor een overzicht van alle regelingen.

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 5 / 5. 1

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

Menu