Temptation-Pommeline laat enorme tattoo van Fabrizio verwijderen

Temptation-Pommeline laat enorme tattoo van Fabrizio verwijderen

Het lijkt erop dat Pommeline definitief klaar is met Fabrizio. De blondine plaatste gisteren op Instagram filmpjes en foto’s waarop te zien is hoe de enorme tattoo van het hoofd van haar inmiddels ex wordt weggelaserd.

De stellen die ieder jaar aan Temptation Island deelnemen mogen niks loslaten over hun relatiestatus tot het seizoen ten einde is gekomen. Bij Pommeline en Fabrizio is dat echter niet helemaal gelukt: al na enkele uitzendingen draaide de geruchtenmolen op volle toeren. De twee zouden namelijk niet meer een koppel vormen en Fabrizio zou zelfs al de liefde hebben gevonden bij een andere dame. Iets waar hij ook openlijk voor uitkwam op zijn kanalen op sociale media.

Ondanks alle roddels en de bevestiging van Fabrizio, hadden sommige fans van het stel nog de hoop dat het allemaal om een mediastunt zou gaan. Zij geloofden en geloven misschien nog steeds in een goede afloop. Toch lijkt het er nu op dat Fabrizio en Pommeline daadwerkelijk uit elkaar zijn.

Pommeline deelde gisteren namelijk video’s waarin te zien was hoe de enorme tattoo van Fabrizio’s hoofd op haar scheenbeen werd verwijderd door middel van lasertechniek. De blondine bedankte de salon even later op Instagram en showde foto’s van haar been, volledig ingepakt met verband.

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 0 / 5. 0

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

Menu