Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Vrouw laat vlak voor corona tatoeage zetten, maar heeft daar nu spijt van (foto)

Een jonge vrouw liet vorig jaar in maart een tattoo zetten met een mooie betekenis. Sinds het coronavirus klinkt dat nu wel heel dubbelzinnig en daarom loopt ze al een jaar lang rond met lange mouwen.

TikTokster Leah besloot om begin maart 2020, vlak voor de uitbraak van het coronavirus, een tatoeage te laten zetten op haar arm. Ze wilde een boodschap die meegaf dat je altijd trouw moet blijven aan jezelf en dat je nooit mag doen alsof je iets bent dat je niet bent. Dat zag er zo uit op haar arm: “Moedig en radicaal, weiger een masker te dragen”.

Tattoo verbergen

Sinds de coronacrisis kan die boodschap echter volledig verkeerd geïnterpreteerd worden. Aangezien ze niet aanzien wil worden als iemand die tegen het dragen van een mondmasker is, loopt ze voortaan rond in kleding met lange mouwen om de tattoo te verbergen totdat de crisis voorbij is.

Niet van plan om ze weg te laten doen

In een TikTok-video toont ze de bewuste tatoeage en lacht ze er zelf mee. De video werd intussen al meer dan 600.000 keer bekeken. Heel wat mensen lagen in een deuk. Sommigen vroegen haar of ze van plan is om de tattoo te laten verwijderen. “Ik denk van niet. Het is een leuk verhaal”, reageerde ze.

Foto: TikTok / @wakaflockafloccar
Artikel door: Metro

Wat vind je deze website?

Jullie geven ons een 5 / 5. 1

Bedankt, misschien wil je deze pagina wel delen?

Bedankt, we houden van je ♥

Hey, vertel ons wat er mis is, dit is geheel anoniem!

Laten we samen deze website beter maken

Vertel het maar, wat zouden we beter kunnen doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo is een geen fijne ervaring, tenminste voor een. De ander kan dit anders ervaren, hoe dan ook. Om welke reden dan ook is het verwijderen van een tattoo ook niet een eenvoudige keuze. Of dit nu verdriet is wat nu eindelijk vergeten worden, misschien heeft u wel een tattoo laten plaatsen wat compleet mislukt is en een cover-up had geen zin meer. Welk verhaal u ook heeft (en daar zijn wij echt naar op zoek) wij horen het graag van u, stuur een email naar ons via het contact formulier. In ieder geval ons respect heeft u al verdient.

Waar kan ik mijn tattoo verwijderen?

De bedrijven die op onze website staan daar weten wij, via een aantal criteria punten, die goed aangeschreven zijn. Dit zijn bedrijven die u wel kan helpen met uw tattoo probleem.

U kunt via het contact formulier op de pagina van het bedrijf een afspraak maken. Ook staan de gegevens van het bedrijf en eventuele reviews lezen van eerdere bezoekers.

Ook kunt u sterren geven aan dit bedrijf, zo kunt u toch laten zien wat u van dat bedrijf vindt.

Recent toegevoegd bedrijf die wij aanbevelen

Monica Geuze laat tatoeages weglaseren: dít is wat er allemaal bij komt kijken

Tattoo verwijderen: hoelang duurt het en wat zijn de kosten?

Tattoo verwijderen? Dit moet je weten

Vrouw laat tatoeage op haar bil zetten, maar heeft daar al snel spijt van (foto)

Meest gezette tattoo: Sterfdatum!

‘André Hazes heeft opnieuw tattoo voor Monique laten zetten’

Menu